Snel geholpen

door | jun 1, 2017 | ENRGY Revalidatie

In de huidige tijd willen mensen snel geholpen worden. We ergeren ons wanneer er vier mensen voor ons staan in de rij voor de kassa van de supermarkt. We haten wachtmuziekjes wanneer we onze telecomprovider proberen te bereiken. We vreten ons op wanneer we moeten wachten voor een open brug. Echter, we verbazen ons er misschien niet meer over dat de wachttijden in de zorg vaak zo lang zijn.

Om gelijk maar even te melden: voor behandeling bij ENRGY Revalidatie hoef je niet lang te wachten. Wij werken op zo’n manier dat je binnen 3 dagen reactie van ons krijgt op een aanmelding of vraag. Je kunt daarna binnen twee weken terecht voor een intake, en als er een indicatie is voor behandeling kan die binnen 1-2 weken daarna al starten!

Hoe komt dat? In de eerste plaats omdat wij een relatief klein revalidatiecentrum zijn. We staan voor je klaar en helpen je zo snel als we kunnen! We hebben korte lijnen: we kennen geen teamleiders, managers, beleidsmedewerkers, logge computersystemen of andere belemmeringen. Ook planningen doen we als behandelteam zelf, wat veel flexibiliteit en betrokkenheid geeft.

Daarnaast hebben wij geen afspraken met de zorgverzekeraars. Veel grote revalidatiecentra voelen zich gedwongen dit wel te doen. Ze mogen dan een bepaald aantal patiënten per jaar helpen, wat ervoor zorgt dat de wachttijden oplopen wanneer zich meer patiënten van een bepaalde verzekeraar zich aanmelden. Wat het allemaal voor jou en ons betekent dat wij geen contract hebben met zorgverzekeraars (maar wel door hen betaald krijgen als we netjes en goed werk afleveren), daar zal ik in een volgende blog op doorgaan.

Voor nu is de boodschap: je wordt bij ons snel geholpen!

Ik voelde me gehoord en serieus genomen. Ook werd me een spiegel voorgehouden betreft mijn eigen reactie op gebeurtenissen. Vooral de rust die ze uitstraalden en het vertrouwen dat het beter ging worden was erg fijn!

Wil je ook snel geholpen worden?

Spreekt het verhaal van ENRGY Revalidatie je aan? Meld je dan direct aan!

Meld je aan