Over ons

Bij ENRGY Revalidatie kan je snel terrecht

Kamp je met problemen aan je bewegingsapparaat, functioneer je daardoor minder en/of ervaar je fysieke of mentale pijn? Bij ENRGY Revalidatie in Amsterdam ben je aan het juiste adres voor tweedelijns specialistische revalidatie zorg!

Wij behandelen mensen die kampen met problemen aan hun bewegingsapparaat, en daardoor minder functioneren en/of pijn ervaren.

Participeren

Wij geloven dat participeren een zeer belangrijke voorwaarde is voor een  gezond en gelukkig leven. Met participeren bedoelen wij (weer) volwaardig deelnemen in de maatschappij en mee kunnen doen in arbeid, vrijwilligerswerk, gezin/relaties en sport. Participeren geeft mensen waardering  en leidt tot daadkracht, ontwikkeling, initiatief, energie,  vriendschappen, fijne relaties en geluk.

Wij helpen je op weg naar participatie, op zowel fysiek als mentaal vlak.  Wij worden er enthousiast van om daar samen met jou aan te werken; dit is waarom wij het doen!

Toekomstperspectief en mogelijkheden

Concreet betekent dit dat we op zoek gaan naar de mogelijkheden in jouw lijf om écht te verbeteren en echt te herstellen. Het doel is daarbij dat je weer vertrouwen krijgt in je toekomst. We doen dit via het verkrijgen van inzichten, het in kaart brengen van een toekomstperspectief en het stil staan bij een waarneembare  vooruitgang. Door het ervaren dat er een toekomst is die er toe doet, ga je aan de slag met activiteiten en gedrag op weg naar een volwaardig zinvol bestaan.

We doen het samen

Samen met jou bepalen we tijdens een intake welke behandeling het beste en meest effectief is om jou met je klachten te behandelen. Bovendien behandelen we lichaam én geest altijd samen. De mens is immers lichaam en geest en deze zijn niet van elkaar los te koppelen; juist dat maakt dat we beide aspecten integreren in onze begeleiding.

Met andere woorden: door aan de slag te gaan met activiteiten en gedrag werk je naar verbetering. Sterker nog: we  werken samen aan jouw herstel! Zodat je volwaardig mee kunt gaan doen in de maatschappij op een manier die voor jou van waarde is.

Persoonlijk en Betrokken

ENRGY Revalidatie behandelt en begeleidt op persoonlijke betrokken wijze en is altijd gericht op het bereiken van een duurzaam resultaat waarmee je verder kunt.

Snel geholpen

Voor behandeling bij ENRGY Revalidatie hoef je niet lang te wachten. Binnen 3 dagen krijg je van ons reactie op een aanmelding of vraag. Je kunt daarna binnen twee weken terecht voor een intake, en als er een indicatie is voor behandeling kan die binnen 1-2 weken al starten.

Klein, Specialistisch en Hecht team

Onze zorg wordt aangeboden door gespecialiseerde behandelaren, die specifiek opgeleid en getraind zijn om de lastigere problemen waar je tegenaan loopt, samen met jou op te pakken. Een behandeling wordt uitgevoerd door specialisten zoals een revalidatiearts, fysiotherapeut en psycholoog. Dit vindt plaats in één van de afgesloten behandelkamers, in de sportzaal en als het even kan ook buiten in het Vondelpark.

Kortom: wij helpen je via perspectief en prestaties weer naar participatie. Of je nu fysieke en/of mentale problemen ervaart, wij zetten je weer op het goede spoor!

Direct een afspraak

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken voor een intakegesprek? Dat is eenvoudig en veilig. Je kunt je hier vrijblijvend aanmelden. Uiteraard kan je ook telefonisch contact met ons opnemen via 020-2203924 (maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur) of mailen naar: info@enrgyrevalidatie.nl.


ENRGY Revalidatie zet je weer op het goede spoor!

ENRGY Revalidatie heeft waargemaakt wat ze beloofd hadden! Zeer professionele psycholoog en fysiotherapeut.

Wil je ook snel geholpen worden?

Spreekt het verhaal van ENRGY Revalidatie je aan? Meld je dan direct aan!

Meld je aan