Kosten

De revalidatiebehandeling bij ENRGY Revalidatie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering. De hoogte van de vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen. Sommige polissen van zorgverzekeraars vergoeden 100% en andere bijvoorbeeld maar 75% of nog iets minder.

Bij dergelijke vergoedingspercentages zijn er geen kosten voor jezelf, met uitzondering van een eventueel overblijvend deel van je eigen risico. Voor verzekerden van 18 jaar en ouder geldt een verplicht eigen risico in de basisverzekering. Per 1 januari 2017 bedraagt het verplichte (wettelijke) eigen risico €385,- per jaar. Het kan zijn dat je een extra eigen risico met je zorgverzekeraar hebt afgesproken. Je betaalt het (restant van het) eigen risico aan ons.

Als je vragen hebt over de vergoedingen, kun je telefonisch bij ons terecht, of bespreek dit deze tijdens je eerste afspraak bij ons.

De maximumtarieven voor revalidatiebehandelingen zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). ENRGY Revalidatie heeft daar geen invloed op. De tarieven die de NZa heeft vastgesteld zijn ingedeeld in groepen, de diagnosebehandelcombinaties (dbc’s).

Zie hier een overzicht van de tarieven van de NZa.

 

De fysiotherapeute doet haar werk fantastisch, ik kijk dan ook iedere keer uit naar de afspraken. Er staat iedere keer weer een nieuwe training of een nieuwe uitdaging klaar, en deze afwisseling werkt voor mijn gevoel goed

Wil je ook snel geholpen worden?

Spreekt het verhaal van ENRGY Revalidatie je aan? Meld je dan direct aan!

Meld je aan