Jouw behandeling

..

Snel aan de slag bij ENRGY Revalidatie

Intake

Zodra je aangemeld bent, wordt er door een van de medewerkers van ENRGY Revalidatie telefonisch of per e-mail contact met je opgenomen. Er wordt uitgelegd wat je kunt verwachten bij een eerste afspraak, waar je verwacht wordt en wat belangrijk is om mee te nemen (denk aan identiteitsbewijs). Ook kun je zelf je vragen stellen.

Op dit moment bedraagt de wachttijd voor de intake ongeveer 1 week

Diagnose

Tijdens deze afspraak (meestal met onze revalidatiearts) is er uitgebreid aandacht voor de klachten die je ervaart (gesprek en lichamelijk onderzoek), de belemmeringen die de klachten opleveren en de  bespreken we o.a.

  • Jouw doelen
  • de werkwijze van ENRGY-Revalidatie
  • de verwachtingen en verplichtingen die we hebben
  • het behandelplan

De diagnosefase wordt soms uitgebreid met inzet van fysiotherapeut en/of psycholoog. Dit wordt gezamenlijk beslist aan het eind van de afspraak met de revalidatiearts.  Deze fase duurt dan in totaal 4-6 uur.

Op dit moment bedraagt de wachttijd voor de Diagnostiekfase 1-2 weken.

Behandeling

Deze fase heeft als doel de oorzaak van je klachten positief te beïnvloeden. Met als resultaat dat jij weer beter kunt participeren in je leven en/of je werk. De duur, intensiteit en aandachtsgebieden van deze fase bepalen we aan de hand van jouw individuele en specifieke situatie; je krijgt advies en behandeling op maat. De gemiddelde behandelduur is ongeveer 15 weken.

Op dit moment bedraagt de wachttijd voor de behandelfase 1-2 weken.

 

 

Een behandeltraject duurt gemiddeld 3 maanden. Houdt er rekening mee dat je 3 dagdelen per week deelneemt aan therapie.

Heb je nog andere vragen over jouw behandeling? Misschien staat je vraag hier

Toen ik voor de eerste keer belande bij ENRGY Revalidatie was ik enthousiast, en wat er gebeurde had ik echt niet verwacht! De oefeningen bij ENRGY Revalidatie zijn met professionele begeleiders. Ik verwachte niet dat mijn herstel binnen 3 maanden zou zijn.

Wil je ook snel geholpen worden?

Spreekt het verhaal van ENRGY Revalidatie je aan? Meld je dan direct aan!

Meld je aan