Bram Brens

fysiotherapeut

Bram

Ik ben Bram Brens, fysiotherapeut bij ENRGY Revalidatie. Sinds de opleiding fysiotherapie ben ik gepassioneerd over bewegen. Het mogen helpen van mensen om weer te kunnen bewegen, geeft mij voldoening.

Zelf ben ik fanatiek krachtsporter, het uiterste uit het menselijk lichaam halen is iets waar ik naar streef. Ik ben er van overtuigd dat er voor iedereen een eigen goede vorm van bewegen is.

Trainer

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sportschool. Niet alleen om zelf te sporten, maar ook voor het trainen van anderen. In de zomermaanden gaf ik vaak bootcamp lessen in het park. Nu focus ik mij op de fysiotherapie en ben ik de uitdaging aangegaan bij ENRGY Revalidatie.

Mijn passie voor revalidatie begint bij het simpele feit dat ik kan helpen. Niet alleen op lichamelijk vlak, maar ook het helpen bij het terugkeren in de maatschappij. De kennis, de samenwerking en vaardigheden die daar voor nodig zijn, drijven mij om een betere zorgprofessional te worden.

Samenwerken

Binnen het revalidatie traject werk ik in een team, dit is niet alleen een team van zorg professionals maar ook jij bent een onderdeel van het team. Ik vind het belangrijk dat wij samen werken om een gezamenlijk doel te bereiken.

Door een goede samenwerking kan er mee bereikt worden! Door samen doelen te stellen, te trainen en te overleggen, kunnen wij het maximale uit jouw revalidatie traject halen.

 

 

Ik haal graag het uiterste uit het menselijk lichaam

 

 

 

Tijdens de fysio afspraken merk je duidelijk dat er een integrale aanpak is. De dingen die worden verteld tijdens de psycho educatie komen ook weer aan bod tijdens de trainingen en vice versa. Mede hierdoor heb je het gevoel dat alle ogen de juiste kant opstaan zodat je het meeste uit het traject kan halen.

Wil je ook snel geholpen worden?

Spreekt het verhaal van ENRGY Revalidatie je aan? Meld je dan direct aan!

Meld je aan